• darkblurbg

Odette van Eden (1957) is werkzaam in haar eigen praktijk als Vitaliteitstherapeut en als docent Gezondheidskunde en Medische vakken in het mbo-onderwijs. 

Odette aan het woord

In 1997 heb ik de HBO opleiding Gezondheidskunde afgerond. Ik geef les op een MBO-opleiding als docent medische vakken en verpleegkundig rekenen. Ook heb ik diverse cursussen gevolgd  zoals aerobic, step, Pilates, poweryoga, RPM/spinning, Shiatsu, hardlooptraining, Sportmassage en Hot Stone massage. Daarnaast ben ik Chivo Vitaliteitstherapeut. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over functioneel bewegen, voeding, coaching en wat vitaliteit eigenlijk is. Mijn laatste meest recente opleiding is Medische Basiskennis op HBO niveau CPION geaccrediteerd.

Vitaliteit betekent voor mij, de fysieke, mentale en emotionele vrijheid hebben om jezelf te kunnen ontplooien. Het is nagenoeg voor iedereen mogelijk, jong en oud, gezond of ziek. Voor mij als Vitaliteitstherapeut is het ondenkbaar, dat een interventie uitsluitend biologisch of psychologisch is. Een gecombineerde leefstijlaanpak is psycho-neurobiologisch en is daarmee holistisch.

Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met mensen, en het groeiproces dat ontstaat op het moment dat iemand besluit zijn of haar leefstijl te willen veranderen, of als student zich ontwikkeld als een professionele medewerker in de gezondheidszorg. Ik vind het nog altijd een eer om dit proces te mogen begeleiden.

Voor meer informatie neem contact op door het sturen van een mail naar : info@leefstijlinbalans.nl

Of door het invullen van onderstaand contactformulier: